Faházak

Faház értékesítés

Faház értékesítés

Szakembereink közel 20 éves tapasztalattal rendelkeznek faházak és fatermékek területén. Választékunkban megtalálható a panelszerkezetű szerszámtároló, boronafalas hétvégi ház, garázs, több helyszínes nyaralóház. A faházakat és egyéb fatermékeket Székelyföldön gyártjuk. A faházak szerelésre előkészítve raklapra csomagolva érkeznek, a legkedveltebb típusokat folyamatosan készleten tartjuk. A panelházak 16 mm, a boronafalas házak 20-30-40-mm-es falvastagsággal rendelkeznek. A 40 mm-es alkatrészek dupla nút-féderesek, így összeépítés után nagyobb stabilitást és jobb légzárást biztosítanak. Kerti faházaink ÉMI engedéllyel rendelkeznek. Szerelési igény esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre. További információk a http://fahazak.hu weboldalon.

Faház egyedi igény szerint

A faházakat egyedi igény szerint megtervezzük és legyártjuk. Azalapozási méret is változhat. Az elemek méretei és szerkezeti bonyolultsága miatt javasoljuk, hogy ilyen esetben vegye igénybe építész szakembereink tanácsadását, hogy az Ön igényeit és a technológia adta lehetőséget összhangba hozzuk. Kivitelezési és szerelési igény esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre. További információk a http://fahazak.hu weboldalon.

Faház egyedi igény szerint
Egyéb fatermékek

Egyéb fatermékek

A faházak mellett néhány kerti fa termék is megtalálható termékválasztékunkban. További információk a http://fahazak.hu weboldalon.