Magánszemélyek

Coaching

Coaching

Szakmai fejlődés fontos eleme azon emberi készségek fejlesztése, melyek a hatékony működést / működtetést és a jó vezetést biztosítják. A vezetői coaching segíti a szervezet menedzsmentjét a kulcselemek bevezetésében és közben a személyes Lean vezetői kompetenciáikat is fejleszti.

A teljesség igénye nélkül néhány kompetencia, melynek fejlesztésében részt veszünk: asszertív és rendszerszemléletű problémamegoldás, teljesítmény-menedzsment, munkatársak motiválása, konstruktív kritika gyakorlása, döntéstámogatás, változásmenedzsment. Továbbá olyan fontos vezetői képességeket is fejlesztünk, mint az időgazdálkodás, konfliktuskezelés, asszertivitás.

Életvezetési tanácsadás

A Lean szemlélet nem csak az üzleti területen, hanem a magánéletben is segít rendet rakni. Életünket szervezni, tudatosan alakítani kell. Mint a rendszeres sport és mozgás, valamint az egészséges táplálkozás sok betegség megelőzését szolgálja, a tudatos életvezetés a pszichés működésünket segít karban tartani. A rendrakás ma már szinte művészet. Egyik kiváló japán képviselője ennek Marie Kondo. Csapatunk segít az életvezetést strukturált és tudatos alapokra helyezni, megfelelő rutinok kialakításával, hatékony eszközök bemutatásával.

Életvezetési tanácsadás
Pszichológiai tanácsadás

Pszichológiai tanácsadás

A pszichológus vagy más segítő szakember által vezetett segítő beszélgetés során egy-egy kérdéssel, problémával foglalkozunk. Segítünk az ügyfélnek felfedezni, feltárni a kérdésekre a válaszokat, de azokat nem mi mondjuk ki. Ha a beszélgetések során az derül ki, hogy a probléma kezelésére a beszélgetéseken túl terápiára van szükség, megfelelő pszichoterapeutához irányítjuk az ügyfelet.