Tervezés

Lakóépületek, nyaralók tervezése

Fotó: Révész Gábor - instagram.com/revesz.gabor

Lakóépületek, nyaralók tervezése

A legváltozatosabb tervezési tevékenységünk, mind a szerkezeti megoldások, mind a stílusok, a külső megjelenési formák tekintetében.

Egy szempont azonos valamennyinél: törekvés az energiatudatosságra, célszerűségre, kellemes lakhatóságra, környezetbe illeszkedésre, a szépségre a megrendelő anyagi lehetőségeinek messzemenő figyelembevételével.

Tervezünk hagyományos építési anyagokkal és a legkorszerűbb anyagokkal, szerkezeti megoldásokkal.

Újdonságaink között szerepelnek a könnyűszerkezetes házak, faházak és a különösen egészséges klímát biztosító kenderbetonból tervezett lakóépületek...

Az új épületek tervezése mellett lakóépületek bővítésével, átalakításával és felújításával is foglalkozunk.

Építészünk koordinálja a komplett tervdokumentáció elkészítésében résztvevő szakági tervezők munkáját is.

Középületek tervezése

Célunk magas színvonalú, fenntartható új középületek tervezése, valamint a ma már meglévő középületek igényes, korszerű, előírásoknak megfelelő felújítása, átalakítása. Szívesen állunk rendelkezésükre és működünk együtt állami szervekkel, önkormányzatokkal és egyházi intézményekkel. Közbeszerzési eljárásokon, hazai és nemzetközi pályázatokon is indulunk.

Középületek tervezése
Ipari és mezőgazdasági épületek tervezése

Ipari és mezőgazdasági épületek tervezése

Főként acélszerkezettel tervezzük ezeket az épületeket. Igény szerint egyedi acélszerkezetekkel, de akár a gyártók típus szerkezeteivel is. Mindez nem zárja ki azonban bármilyen más épített vagy szerelt szerkezet tervezését sem: monolit vagy előregyártott vasbeton, akár falazott szerkezetű épületek tervezését, vagy az előbbieket vegyesen alkalmazva. A cél azonban az, hogy mindenféleképpen a XXI. századnak megfelelő színvonalú gyár, raktár, élelmiszeripari üzem, mezőgazdasági épület készüljön a terveink alapján.

Műemlék épületek tervezése

Műemléki védelem alatt álló épületek tervezési munkáit megfelelő jogosultságú szaktervezők, restaurátor-művészek bevonásával végezzük. Eddigi munkáink között főként templomok külső-belső felújításának, restaurátori munkáinak, illetve tető és új toronysüveg tervezése szerepelt, továbbá műemléki környezetben álló lakóépület tervezése.

Műemlék épületek tervezése